Publicat per

Constel·lacions_PAC2

La meva llavor i un dels seus significats principals, la reivindicació, interacciona de forma clara amb els referents i el context. Al mateix nivell hi trobem dos termes importants, l’art i l’esperit. Aquests conceptes fan de conductors per a poder relacionar-los tots, però són igual de rellevants.

Reivindicar, és l’acció principal que està estretament lligada amb els referents, el context, l’art i l’esperit. De les mateixes interaccions d’aquests conceptes sorgeixen: l’evolució, la lluita, el canvi i la idea. Els vull considerar com a conceptes d’unió.

Tota la constel·lació està interrelacionada, per aquest motiu no hi ha línies contínues que impedeixin la connexió. Cada paraula escrita es pot relacionar amb qualsevol altra a través dels conceptes principals, que són els referents, el context, l’art i l’esperit.

He triat fer aquest tipus de constel·lació per poder moure’m al seu voltant, sense que el limiti la direcció del paper. D’aquesta forma podem mirar la meva llavor envoltada dels conceptes de forma global.

Debat0el Constel·lacions_PAC2

Deixa un comentari